Mannol kroz istoriju

Motorno ulje MANNOL kroz istoriju

2009

Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH osniva prvu trgovinsku kancelariju u Južnoj Americi. Proizvodi pod robnim markama SCT GERMANY i MANNOL sada su dostupni u Argentini, Brazilu, Paragvaju, Urugvaju i Čileu.

2008

Paleta proizvoda Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH znatno je proširen. Program uključuje amortizere, ležajeve i kaiševe za automobile.

2007

UAB “PEMCO KURAS”, fabrika za proizvodnju maziva u Klaipedi, Litvanija, pridružuje se Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH. Nakon toga fabrika je preimenovana u UAB “SCT Maziva”.

2006

Stalno rastuća prodaja i asortiman proizvoda zahtevaju veće skladište. Skladišni prostor kompanije Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH povećan je sa 2500 na 5000 kvadratnih metara.

2004

OR-TURBO FILTRE San. Tic Kompanija za proizvodnju iz grada Tarsusa, Turska pridružila se Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH. Dalje je kompanija preimenovana u SCT-FILTRE San. Tic.

2003

Paleta proizvoda Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH proširuje se na kočione pločice, sijalice i ostale proizvode za vlasnike automobila.

2000

Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH se nalazi u Vedelu, blizu Hamburga na severu Nemačke. Površina magacine na novoj lokaciji je 2500 kvadratnih metara.

1999

Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH nudi potrošačima prvih 58 modela filtera za ulje, gorivo i vazduh pod brendom SCT GERMANY. Zaštitni znaci SCT GERMANY i MANNOL registrovani su od strane Svetske organizacije za intelektualnu svojinu (VIPO).

1996

Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH odlučuje da pokrene program razvoja vlastitih brendova. Prve porudžbine za NV Volf Oil Corporation SA; potrošačima se nude maziva pod nemačkim zaštitnim znakom MANNOL.

1993

J. Sudheimer osnovao je kompaniju Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH, u gradu Neumunster, Schlesvig-Holstein, severna Nemačka. Kompanija je specijalizovana za trgovinu mazivima i rezervnim delovima visokog kvaliteta.

Print Friendly, PDF & Email