9983 – Mannol Diesel antigel

Mannol diesel antigel 9983

 

Mannol Winter diesel 1:1000 – specijalni aditiv protiv geliranja razvijen korišćenjem jedinstvene tehnologije za smanjenje tačke gelacije i maksimalne temperature filtriranja letnjeg i zimskog dizel goriva. Pogodan je za bilo koju vrstu dizel goriva i sve vrste dizel motora. Ne menja osnovna svojstva goriva, samo poboljšava njegove niskotemperaturne karakteristike.
Svojstva:

Sprečava kristalizaciju parafina sadržanog u dizel gorivu na niskim temperaturama;
Smanjuje maksimalnu temperaturu do -36C i temperaturu očvršćavanja do -47C dizel goriva;
Optimizuje i stabilizuje rad sistema goriva na niskim temperaturama, sprečava začepljenje filtera i vodova za gorivo sa kristalima parafina;
Povećava potpunost sagorevanja goriva bez formiranja naslaga ugljenika i ostataka pepela;
Olakšava pokretanje motora na niskim temperaturama;
Sadrži deterdžente koji osiguravaju čistoću delova sistema za gorivo;
Štiti sistem goriva od korozije;
Neutrališe kondenzat vode u rezervoaru za gorivo, sprečavajući stvaranje leda u elektroenergetskom sistemu pri negativnim temperaturama okoline;

Primena:

Protresti pre primene. Dodajte u dizel gorivo ili direktno u rezervoar za gorivo, počevši od jeseni, u odnosu 1:1000 (250ml anti-gela na 250L goriva).

Oprez! – Aditiv se smrzava na hladnom i pokazuje svoja puna svojstva samo kada se pomeša sa dizel gorivom. Zbog opasnosti od smrzavanja, aditiv se ne sme skladištiti na temperaturama ispod 0C. Pod uticajem hladnoće postaje čvrst i ne teče. Dodatak se može dodati gorivu samo kada je u tečnom stanju. Preporučuje se za redovnu upotrebu.

Rok upotrebe:

5 godina od datuma proizvodnje.

Ambalaža:

025PET

Print Friendly, PDF & Email